Närmare kanten är en unik svensk musikal, en dramatisk och ödesmättad berättelse där dåtid skuggar nutid – om hur psykiskt lidande och tystnad får vittgående konsekvenser för huvudpersonerna och deras närmaste.

Två tidsplan: Dels 16 år sedan, där tecken kring hur en person mådde missades och det slutade i katastrof. Dels nutiden där historien håller på att upprepas.
Nu: När huvudpersonen Jonna är som lyckligast i sitt liv och framtiden verkar ljus, börjar hon plötsligt se och höra saker som inte finns; hon söker svar men tystnaden är kompakt. Hon får kontakt med skärvor av en gömd och undanträngd historia vilka tvingar henne att försöka fånga och möta sitt förflutna. Ett extremt starkt score – fantastiskt melodisk och tillgänglig musik med många bottnar!!

Frölunda kulturhus 7 oktober på kl 17.30 – 20.00 inkl paus. Fritt inträde!

Hållplats Frölunda torg.