Vi fick chansen att spela in två låtar från “Närmare Kanten” vår nya musikal om psykisk ohälsa.
“Som Om Ingenting Har Hänt” handlar om när precis allt har förändrats, världen är upp och ner, men ingen annan märker någonting.
“Askan Av Min Själ” handlar om att slipa kanterna, dimra solen, ta bort elden som bränner på kanske både gott och ont. Hoppas ni gillar!

Shout outs till HSM Musikallinje med grymma Karoline Dons i spetsen, Stiftelsen Gyllenkroken, Mixare Hans Olsson Brookes, medarrangör Axel Mårdsjö samt musiker Petra Lundin, Per Svenner, Mats Jenséus, Martin Holmlund OCH Henning (som mycket vänligt la 15 extra gitarr-toner på slutmixen). Körcoach: Jenny Schaub Artwork: Mirella Hetekivi. Studio: Svenska Grammofonstudion. And it’s all because of Annica…!

We got the opportunity to record two of the songs from “Closer to the edge” our new musical about mental illness. “As if nothing happened” is about when everything changes, the world seems upside down – and no one notices. “Ashes of my soul” is a wish to take away the heat of the burning fire within. Enjoy!

Om den här webbplatsen
OPEN.SPOTIFY.COM

Närmare kanten(original cast recording)

1. Som om ingenting har hänt

2. Askan av min själ